top of page

Over mij

Mijn naam is Marit Schepers, geboren in 1989. 

Ik haal energie en voldoening uit het begeleiden van mensen naar een positieve verandering. Ik gun een ieder het geluk wat voor handen ligt en dat dichter bij is dan je vaak denkt.

Ik maak deel uit van van Stichting Humafy, een organisatie die zich inzet om meer mensen met zichzelf, de ander en hun omgeving te verbinden. 

 

Mensen beschrijven mij als rustig, helder en invoelend. Naast mijn werk ben ik actief in de sport. Ik geef volleyballes aan jongeren en ben docent peutergym waar ik jonge kinderen een brede motorische basis meegeef om een leven lang met plezier te kunnen sporten. Ik doe aan yoga en omring mij graag met mijn familie en vrienden. 

4. Marit Schepers.jpg

Je hebt een hele prettige stem om naar te luisteren en ik voelde mij snel op mijn gemak. Ik heb veel geleerd over stress, hoe ik met stress om ga en hoe ik rustiger kan worden.

- MILOU 

Ervaringen van anderen

Bedankt Marit, echt! Je bent altijd super in tune met waar ik ben en tegelijkertijd blijf je goed bij jezelf. Je bent aards en zacht. Met een heldere observatie en een zachte hand breng je mij telkens in een fijne staat van zijn waarin mijn lichaam beter z'n werk kan doen en ik weer tot kracht kom.

- ALFRED

Ik ervaar Marit als een aandachtige coach, die op een fijne en professionele manier werkt. Je creëert een veilige sfeer en weet snel tot de kern te geraken.

- ESTHER 

bottom of page